Goedkoopste huurwoningen in Den Haag – 2019

The Hague apartments

Goedkoop zijn de huurwoningen in Den Haag allang niet meer. Maar je kunt natuurlijk wel zorgen dat je de goedkoopste woningen vindt. De huurprijzen verschillen best veel per buurt in Den Haag. Onderstaand laten wij je zien welke buurten nog het meest betaalbaar zijn.

Van alle woningen die in 2019 in Den Haag te huur aangeboden zijn hebben we de gegevens verzameld, gefilterd en geanalyseerd. Woningen van de sociale huur hebben we eruit gefilterd om een zo correct mogelijk beeld te krijgen. Er zijn grote verschillen per wijk. De goedkoopste wijk is gemiddeld bijna de helft goedkoper als de duurste. Dus lees verder als je wilt weten in welke buurten de goedkoopste huurwoningen in Den Haag staan:

Nr.3 Loosduinen

Op de 3e plek staat Loosduinen, met een gemiddelde m2 prijs van €14,77. Dat is een stuk goedkoper dan het Centrum met €20,22 per m2. Zo zie je maar weer, niet de goedkoopste buurt, maar altijd nog een stuk goedkoper.

Nr.2 Escamp

Escamp komt op de tweede plek. Het verschil met Loosduinen is niet groot. Met een gemiddelde m2 prijs van €14,58 maakt het qua budget geen groot verschil.

Nr.1 Leidschenveen-Ypenburg

Leidschenveen-Ypenburg wint het van alle wijken in Den Haag. Met een gemiddelde m2 prijs van €13,29 is het zeker geen prikkie, maar toch bijna de helft goedkoper dan het Centrum.

BONUS: Goedkoopste huurwoningen in Den Haag – lijst

Hierbij een lijstje met alle gemiddelde m2 prijzen. Zo kun je zelf bepalen in welke buurten van Den Haag jij kunt huren en welke je beter kunt overslaan in je zoektocht.

Leidschenveen-Ypenburg €13,29
Escamp €14,58
Loosduinen €14,77
Haagse Hout €16,83
Laak €17,18
Segbroek €17,45
Scheveningen €18,89
Centrum €20,22

Hoe kan Rentslam Helpen?:

De goedkoopste huurwoningen in Den Haag vinden is niet zo heel moeilijk. Maar ze op tijd vinden om ze te kunnen huren is wel erg lastig, want je hebt veel concurrentie. Bovendien ben je veel tijd kwijt aan het zoeken op al die verschillende websites.  Maar dat kan ook anders. Met RentSlam hoef je echt alleen maar te kiezen op welke woningen je wilt reageren. Onze dienst stuurt je met behulp van kunstmatige intelligentie telkens een e-mail op het moment dat er een huis online verschijnt dat voldoet aan jouw eisen. We werken alleen met betrouwbare bronnen, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken over oplichters. Een woning huren mbv RentSlam is veel makkelijker en het scheelt ongelooflijk veel tijd.

Wil jij ook een goedkope huurwoning in Den Haag?

Ja, dat wil ik!