The RentSlam Team

RentSlam in ontstaan uit persoonlijke frustratie met de woningverhuurmarkt. Onze collega en vriend Peter van den Hout heeft een tool ontwikkeld om snel een woning te kunnen huren. Het werkte heel goed, en zo is het idee ontstaan om anderen te helpen in hun zoektocht naar een huurwoning. Wij (Peter de Vreede en Raul Amedey) hebben deze tool doorontwikkeld tot een platform dat mensen helpt bij het vinden en aanbieden van huurwoningen. Nu helpen we elke maand honderden mensen succesvol met hun zoektocht.

Op de foto van links naar rechts:

Peter de Vreede
“Ik heb Internationaal Management gestudeerd in Amsterdam en heb veel ervaring in consultancy en business development. Ik begrijp de markt goed en ben op de hoogte van de wet en regelgeving. Ik sta tot je beschikking om vragen te beantwoorden en advies te geven over de woningmarkt. Dus ga je gang, neem contact met me als je vragen hebt.”

Raul Amedey
“Ik heb software ontwikkeling gestudeerd in Spanje. Ik heb ervaring met het ontwikkelen van kunstmatige intelligentie op meerdere vlakken. Ik verzorg alle ontwikkeling binnen RentSlam. Dus als je ideeën hebt voor verbetering, laat het me weten.”

Robin Masereeuw
“Ik werk als freelance schrijver voor RentSlam. Ik schrijf graag artikelen die informatief zijn en leuk om te lezen. Als er een onderwerp is waar je graag over wilt lezen, laat het me dan weten, en dan zal ik de benodigde informatie vergaren en het met je delen.”

Wil je meer informatie over de laatste ontwikkelingen, wil je ons helpen of wil je gewoon een keer op de koffie komen, neem dan contact met ons op.