welke honden in huurwoning RentSlam

Top 3 welke honden in een appartement

Nu je toch met RentSlam op zoek bent naar een woning, en borden vol pint met wooninspiratie, kun je net zo goed dagdromen over een huisdier. The sky is the limit deze wintermaanden. Zou toch leuk zijn als je nieuwe beste vriend je kwispelend opwacht als je thuiskomt in je nieuwe woning. Alleen welke hond is volledig content op een bovenwoning in een stad als Amsterdam, en ga je echt met een hond een woning huren in Rotterdam? We hebben een aantal perfecte exemplaren opgespoord, die je in december op je wensenlijstje kunt zetten. Hier de top 3 honden in een appartement.

De ideale honden in een appartement

Een aantal praktische ideeën als het gaat om een hond op een kleiner woonoppervlak in de grote stad: Het is fijn als het geen blaffer is, dat vinden de buren vast ook. Een klein formaat is ook handig. Een exemplaar dat niet al te veel verzorging nodig heeft, en er ok mee is om af en toe een paar uur alleen door te brengen. Daar kwam bij ons deze top 3 honden voor in een huurwoning uitrollen.

1. De Franse Buldog

Spitse vleermuisoren en een geinig snuitje kenmerken de Franse Buldog. Het is een bonk spieren die ontzettend lief is en absoluut niet agressief. Ze wegen zo’n 12 kg en worden 30 cm groot. Zorg ervoor dat hij voldoende beweegt, dit hoeven geen enorme wandelingen zijn, een beetje buiten spelen met een bal maakt hem ook blij. Ze zijn graag in de buurt van hun baasje en blaffen amper. De ideale hond dus voor in je nieuwe woning.

2. De Teckel

Een hotdog op pootjes is het met een schattig kwispelend staartje. Met die lange rug is traplopen voor deze honden een dingetje, maar de vrouwtjes wegen maar 4,5 kg en zijn 15 cm hoog dus die til je makkelijk de trap op. Een beetje in jouw lievelingsstoel zitten, vindt deze hond heerlijk, toch moet je geregeld met hem aan de wandel anders worden ze dik en dat is ook weer een gedoetje met zo’n lange rug.

3. De Pomeranian (Dwergkeeshond)

Dit is meer een beertje dan een hond, maar jemig je laat hem niet meer gaan. Pomeranians wegen maar een kilo of 3 en zijn zo’n 25 cm hoog. Ze hebben ontzettend veel energie en toch vinden ze het ook prima om binnen ze zijn, mits je ze maar meerdere keren per dag kort uitlaat. Blaffen kunnen ze wel, fel en hard, daarom is het belangrijk dat van jongs af aan te corrigeren.

Hoe kan RentSlam helpen?

Yes, laten we gaan voor een huurwoning waar een hond prima in past. Wij maken dat zoeken makkelijker. Om heel eerlijk te zijn, werden wij langzaam gek van alle stappen die we moesten doorlopen om een huurwoning te vinden. Daarom zijn we RentSlam begonnen. Onze service stuurt je telkens een e-mail op het moment dat er een huis online verschijnt dat voldoet aan jouw eisen. We werken alleen met betrouwbare bronnen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over oplichters. En het scheelt ongelooflijk veel tijd, want tien keer per dag bronnen checken is niet langer nodig. Gewoon voor gaan dus.

Inschrijven