Funda huurwoningen Amsterdam

In Friesland is 120m2 even duur als 3m2 in Amsterdam

In Amsterdam koop je voor vijftigduizend euro een fijne parkeerplaats, ergens in de Wibautstraat of de Weesperzijde. Voor dat geld koop je geen vrijstaande stulpjes. In het Friese Hantum dus wel. Nou moet je niet verdrietig worden, om sommige dingen kun je beter lachen. En vloeken. Vloeken is vrij normaal in dit geval.

 De goedkoopste vrijstaande woning van het moment

Het is een dan wel een opknappertje, maar daar kun je ook niks van zeggen als je de vraagprijs ziet: 47.500 euro kosten koper. In het noordelijkste puntje Friesland, en je bent zo op Ameland. De woonoppervlakte bedraagt 120 vierkante meter. Volgens Vastgoedjournaal is het de goedkoopste vrijstaande woning die op dit moment te koop staat.

De parkeerplek op het Luycksterrein is ietsjes duurder: 48.000 euro kosten koper. En ietsjes kleiner: drie vierkante meter. Maandelijks betaal je ook nog dertig euro servicekosten. Het is gewoon te bizar voor woorden.

Hoe kan RentSlam helpen?

Zin om te kijken wat er mogelijk is qua huurhuizen in Amsterdam? RentSlam kan je helpen. Om heel eerlijk te zijn, werden wij langzaam gek van alle stappen die we moesten doorlopen om een huurwoning te vinden in Amsterdam. Daarom zijn we RentSlam begonnen. Onze service stuurt je telkens een e-mail op het moment dat er een huis online verschijnt dat voldoet aan jouw eisen. We werken alleen met betrouwbare bronnen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over oplichters. En het scheelt ongelooflijk veel tijd, want tien keer per dag bronnen checken is niet langer nodig. Gewoon voor gaan dus.

Inschrijven

Bron: AT5