Hoe het werkt

“Binnen 2 weken het perfecte appartement in Amsterdam gevonden!! Rentslam maakt het heel makkelijk om zelf je nieuwe woning te huren! Thanks RentSlam
RentSlam maximaliseert jouw kansen om een woning te huren door ervoor te zorgen dat jij als éérst kunt reageren op huurwoningen, vóórdat iedereen ze gevonden heeft. Hierdoor word je dus veel vaker voor een bezichtiging uitgenodigd en kom je vaker in aanmerking om een woning te huren. We zijn niet alleen supersnel, maar zorgen ook dat jij die toffe woningen krijgt, die niemand anders vindt, we zoeken op meer sites dan wie dan ook.
De 3 stappen die je doorloopt om een woning te vinden met Rentslam:
  • Wensen invullen
  • Woningen ontvangen
  • Reageren op woningen
Wensen invullen
Jij geeft aan wat je zoekt qua locatie, slaapkamers, budget etc. door je profiel in te vullen, dan weten wij welke woningen we je moeten sturen. Je kunt dit altijd aanpassen en je kunt 4 zoekopdrachten tegelijk activeren.

RentSlam houdt de gehele woningmarkt constant in de gaten en voegt nieuwe aanbieders toe zodra ze beschikbaar komen. We gebruiken letterlijk honderden betrouwbare sites en vinden dus veel woningen die niet op verzamelsites zoals Pararius of Funda komen. Dus minder concurrenten en meer woningen voor jou.
House
Woningen ontvangen
Jij reageert zo snel mogelijk op zo veel mogelijk passende woningen. Aangezien wij alle huurwoningen voor je vinden en selecteren, hoef jij alleen nog maar te reageren zodra wij ze je toesturen.

RentSlam gebruikt kunstmatige intelligentie om 24/7 elke minuut te zoeken naar nieuw aangeboden huurwoningen. Als ze passen bij je wensen, dan worden deze direct per email en/of WhatsApp naar je gestuurd. Zo weet je zeker dat jij altijd de éérste kunt zijn die op een huurwoning reageert, elke keer weer.
House
Gaan bezichtigen
Jij gaat naar zo veel bezichtigingen als je kunt. Wanneer je reageert op de woningen die we je in stap 2 sturen, dan zul je door de verhuurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Ga zo vaak als je kunt, en voor je het weet teken jij je nieuwe huurovereenkomst!

RentSlam helpt je met al je vragen of twijfels. Je contract doorlezen, je helpen met je aansluitingen (gas/water/licht/internet etc.), wat het ook is, laat het ons weten, we staan voor je klaar.
House

Samengevat

Jij krijgt het meest uitgebreide aanbod huurwoningen, jij kunt veel sneller reageren, en je bespaart heel veel uren aan zoektijd. Gebruik RentSlam!

Als je meer vragen hebt over hoe RentSlam werkt, of misschien voor jouw specifieke situatie, bekijk dan onze FAQ voor antwoorden. Als jouw vraag niet in onze FAQ beantwoord is, neem dan contact met ons op.

Wensen invullen