Reageer als éérste op elke huurwoning!

Reageer als éérste op elke huurwoning!

We verlengen je inschrijving automatisch zolang je ons nodig hebt. Je kunt dit op elk moment uitzetten of je afmelden in je instellingen of door te e-mailen naar support@rentslam.com. Vergeten af te melden? Geen probleem, laat het ons binnen een dag of 2 weten, en we geven je het geld retour.

je krijgt van ons al het volgende:

 • meeste huurwoningen van iedereen
  naast de bekende websites gebruiken we alle minder bekende sites die vaak fantastische huurwoningen hebben, die je zelf nooit zou vinden.

 • snelste dienst
  wij gebruiken elke minuut 300+ bronnen met aanbod, het is onmogelijk om dat op een andere manier te doen, dus je hebt een duidelijk voordeel doordat je veel sneller kunt reageren dan andere woningzoekers.

 • geweldige klantenservice
  vragen die niet in ons FAQ beantwoord zijn worden door ons persoonlijk beantwoord. Je kunt ons e-mailen en bellen voor hulp en advies.
Jolijn Janssen
“Wij hebben binnen 2 weken een woning gehuurd via RentSlam!”

wij zijn geen makelaar, dus je betaalt geen commissie wanneer je een woning huurt. Dus dat is 1 maand huur makkelijk verdiend.

vragen over de kosten:

wat gebeurt er als mijn abonnement afloopt en ik nog geen woning gevonden heb?
maak je geen zorgen! Tenzij jij jezelf afmeldt, verlengen wij je automatisch en blijven wij je alle huurwoningen toesturen zolang je ons nodig hebt. Vergeten af te melden? Geen probleem, laat het ons binnen een dag of 2 weten, en we geven je het geld retour.

waarom is RentSlam niet gratis?
als het kon, dan zouden we RentSlam aan iedereen gratis aanbieden. Maar:

 1. wij werken heel hard om RentSlam optimaal te laten presteren, en jou alle beschikbare huurwoningen supersnel toe te sturen. Maar de diensten die we hiervoor gebruiken kosten geld.
 2. daar komt nog bij dat wij de rare gewoonte hebben om 3 keer per dag te eten en ook een dak boven ons hoofd willen zodat we je deze geweldige dienst kunnen blijven bieden.
 3. en trouwens, als het helemaal gratis zou zijn, dan zou iedereen RentSlam gebruiken, en dan is het grote voordeel dat je er als eerste bij bent ineens veel kleiner. Dus het is ook in je eigen belang dat we een kleine bijdrage vragen.

ik wil RentSlam gebruiken, maar ik wil er echt niet voor betalen.
als je echt niet wilt betalen voor online diensten, maar je ons wel op een andere manier kunt helpen, neem dan contact met ons op en laat ons weten wat je kunt doen in ruil voor een gratis RentSlam account (stuur ons alsjeblieft geen onfatsoenlijke voorstellen).