Marije Seijn

Marije Seijn

"rentslam.com is een geweldige manier om een huis te vinden en om alle verschillende woningcorporaties en makelaars te ontdekken, vooral voor expats en mensen die de Amsterdamse huizenmarkt niet kennen."

Richard Mescher

Richard Mescher

"rentslam.com is en top idee heel mooi en makkelijk. Ze geven je veel opties en het kost je niet veel moeite :)"

Jorge Hernández

Jorge Hernández

"Vanaf de eerste dag dat we ons op rentslam.com registreerden, begonnen we resultaten te boeken ... Met geduld en geluk vonden we onze nieuwe en geweldige plek ... We zijn echt heel blij ... We zijn net een week geleden verhuisd .. . :) Bedankt RentSlam"

Donna Schipper

Donna Schipper

"rentslam.com heeft ons geholpen in contact te komen met veel makelaars en de processen die zij gebruiken te leren kennen. We hebben meerdere bezichtigingen gehad voor woningen die we via Rentslam ontvingen. Het gebruik van Rentslam voelde echt als een makkie in het algemene proces van het zoeken naar en aanvragen van huurwoningen."

Frederick Simons

Frederick Simons

"2x al heeft rentslam.com ons aan een nieuwe huurwoning geholpen. Absoluut aan te bevelen."

Fiona Anang

Fiona-Anang

"Mijn partner en ik waren in het begin sceptisch over een betaalde woonzoekdienst. Wij konden destijds de meerwaarde er niet van inzien. Na inschrijving op rentslam.com kregen wij elke dag email met woning(en) binnen ons interessegebied. Na een aantal bezichtigingen een woning geaccepteerd en toegewezen gekregen. Wij raden deze dienst dan ook aan alle woningzoekenden aan. Een kleine investering met groot resultaat. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de nazorg en bemiddeling in nutsvoorzieningen- en aansluitingen. Nogmaals absoluut de moeite waard. Keep it up Rentslam!"

Kasper Verhoog

KasperVerhoog

"Rentslam heeft mij zeer goed geholpen met het vinden van een nieuwe woning; Ik had nog maar 1 maand om een nieuw huis te vinden en dankzij Rentslam had ik binnen 3 weken een prachtig nieuw huis in Amsterdam Zuid. Het fijne aan Rentslam is dat je zeer snel op de hoogte gebracht wordt wanneer een appartement te bezichtigen is, waardoor je zeer snel kan reageren en vaak een van de eersten bent. In mijn geval werkte dit perfect: Ik was de eerste kijker en tekende het contract dezelfde dag nog!"

Lorena Camporro

LorenaCamporro

"We ontvingen dagelijks aanbiedingen van rentslam.com in onze inbox, zodat we heel snel konden zien wat er nieuw was en meteen konden reageren. Binnen een maand hadden we ons nieuwe huis gevonden, wat tegenwoordig vrij snel is. We zijn vorige week verhuisd en voelen we ons al helemaal thuis. We zijn gelukkiger dan ooit!"

Riccardo van der Gaag

RiccardovanderGaag

"Met rentslam.com krijg je veel woningen aangeboden. Het is heel handig dat je de vele aanbiedingen gewoon in je email kunt bijhouden, ook al zijn ze niet allemaal een perfecte match. Wij hebben ons huis snel kunnen huren en het liep voor ons erg soepel."

Samuel McHugh

SamuelMcHugh

"rentslam.com geeft je de mogelijkheid om als eerste te reageren op aangeboden huurwoningen. Als een van de eerste mensen reageren op een woning zodra die online komt help je echt. Het appartement waar ik nu woon, werd dezelfde dag gepost dat ik de bezichtiging deed en het betekende dat het aantal kandidaat-huurders waarmee ik concurreerde vrij klein was. Mijn collega's waren verbaasd dat ik zo snel een appartement kon huren. Bedankt RentSlam."

Ad de Kroon

AddeKroon

"Met rentslam.com krijg je een goed inzicht krijgt in de partijen/organisaties die woningen aanbieden en in de voorwaarden om in aanmerking te komen. Je kunt veel sneller reageren en maakt daardoor veel meer kans op een woning."

Christopher Müller

ChristopherMuller

"rentslam.com IS ECHT EEN AANRADER. Ik had mijn Facebook oproep via instragram gedeeld, en hoorde van meerder vrienden dat we via Rentslam wel iets kon vinden. Rentslam is erg fijn, en je blijft op de hoogte van de laatste woningen die vrijkomen. We zijn meerder keer op bezichtiging geweest door Rentslam. We hebben nu eindelijk een woning in Amsterdam."