Solange Eersel

Solange Eersel

"Je krijgt altijd alle huisjes als eerst te zien dankzij de automatische meldingen. Zeker in een stad met veel woningnood is dit cruciaal in het vinden van een huis. De voorkeuren zijn makkelijk in te stellen waardoor je met één klik, de huizen van alle websites zo in je inbox krijgt."

Maria Salapova

"

Binnen een maand had ik een perfect huis voor mezelf! Ik had eigenlijk een makelaar die mijn zoektocht ondersteunde en zij waren niet in staat om nieuwe huizen zo snel als ik bij te houden. Natuurlijk waren er genoeg opties die niet waren wat ik zocht - maar het vinden van precies die ene juiste plek was het waard (en het was zelfs nooit te zien op Pararius, ik zou het nooit gevonden hebben als RentSlam er niet was geweest).
"

Luisa Orozco

Luisa Orozco

"

Na 3 maanden rondkijken werden we behoorlijk depressief; te dure huizen met een maximaal 2-jarig contract waar mensen nog steeds voor in de rij stonden. Een college adviseerde Rentslam.nl, en zonder veel hoop kochten we een service voor 3 maanden, gewoon om het gevoel te hebben dat we er alles aan gedaan hadden om een huis te vinden. Binnen anderhalve week hadden we ons beter-dan-we-ons-voorstelden huis. We kunnen het nog steeds niet geloven.
"

Daniel Puttmann

Daniel Puttmann

"Ondanks twijfels aan Rentslam toch geprobeerd. Via Rentslam hebben wij veel kunnen bezichtigen (3 woningen in de eerste 6 dagen!) en helaas ook afwijzingen gekregen maar uiteindelijk toch een woning gevonden! Rentslam werkt precies zoals de verwachtingen en Peter heeft ons nog extra geholpen."

Elena Veli

Elena Veli

"Het is de enige manier om je nieuwe appartement te vinden precies zoals je het je hebt voorgesteld, gemakkelijk en snel!"

Susanna Tiigi

Susanna Tiigi

"Na een maand zonder succes zelf naar een appartement te hebben gezocht, kon ik binnen een maand een geweldig appartement vinden met behulp van Rentslam! Het maakt het zoeken naar huizen zo gemakkelijk en stuurt aanbiedingen van veel verschillende sites die ik zelf niet had kunnen vinden. Ik waardeer het ten zeerste dat je de voorkeuren kunt aanpassen aan wat precies bij je past. Het bespaart je ook zoveel tijd! Ik raad deze service ten zeerste aan!"

Elena Caroli

Elena Caroli

"Het was een efficiënt, betrouwbaar platform waarmee we altijd op de hoogte waren van de nieuwste huizenaanbiedingen van heel veel verschillende websites, afgestemd op onze specifieke behoeften. De klantenservice was ook erg efficiënt!"

Dashiell Bell

Dashiell Bell

"Ik vond precies het soort huis dat ik zocht en dat in minder dan een maand!"

Ana Amaral

Ana Amaral

"Het werkt echt! Zonder Rentslam is het heel moeilijk, om niet te zeggen bijna onmogelijk, om meteen te reageren op kansen. Dit is cruciaal bij het vinden van een huis in Utrecht, want meerdere makelaars vertelden me dat ze tientallen e-mails krijgen, soms meer dan honderd, en dat ze alleen de eerste beantwoorden. Met Rentslam kon ik binnen een maand een appartement vinden dat echt aan mijn wensen voldeed."

Laura Tool

"

Dankzij RentSlam hebben wij onze woning gevonden. Het bespaarde ons de tijd om niet elke woning website 1 voor 1 af te gaan. In plaats daarvan kregen we meerdere keren per dag passende woningen in onze inbox. De woning die we nu hebben is de woning waar we om 5u 's ochtends een email over kregen en meteen hebben gereageerd, toevallig waren we wakker.
"

parisa anand

Parisa anand

"Rentslam is fantastisch omdat het elk huis van verschillende websites laat zien zonder dat je elke site 24 keer per dag hoeft te controleren. Een echte aanrader!"

Svenja Bernhardt

Svenja Bernhardt

"Rentslam was echt elke dag een golf van nieuwe aanbiedingen, zelfs van sites waar we nooit zouden hebben gezocht! Binnen twee weken vonden we een perfect appartement voor ons. Het hielp echt enorm om als een van de eersten een bezichtiging aan te vragen. Ik kan het iedereen aanraden die serieus op zoek is naar een appartement 😊👍🏼"