over ons

RentSlam is ontstaan it persoonlijke frustraties over de huurmarkt in Amsterdam. Later bleek dat ook overige steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht, dezelfde problemen hebben. Onze vriend en collega Peter van den Hout ontwikkelde een tool om hem te helpen snel een huis te vinden. Het werkte geweldig, en dus werd het idee geboren om anderen te helpen. Wij (Peter de Vreede en Raul Amedey) hebben de eerste tool uitgegroeid tot een platform dat mensen echt helpt bij het vinden en aanbieden van huurwoningen. Nu helpen we elke maand succesvol honderden mensen aan huurwoningen met behulp van kunstmatige intelligentie.

Als je meer wilt weten over de huidige ontwikkelingen, op wat voor manier dan ook wil bijdragen of gewoon even op de koffie wilt komen, neem dan onderstaand contact met ons op!

ons team

Peter De Vreede

peter de vreede

Peter heeft International Management gestudeerd in Amsterdam en heeft bij verschillende multinationale bedrijven gewerkt in verkoop- en consulting rollen. Hij heeft veel tijd in het buitenland gewoond in verschillende steden voor studie en werk. Maar wat hem ertoe bracht RentSlam mede op te richten, was zijn ervaring met het helpen van mensen bij andere startups, zoals JustLanded (een website die expats helpt), waar het hem duidelijk werd dat “wonen” een van de grootste problemen was waarmee mensen geconfronteerd worden wanneer ze naar grote steden verhuizen. Dus na een omweg vond Peter uiteindelijk zijn doel; Let’s make finding a house suck less.

Raul Amedey Ciria

raúl amedey

Raúl is afgestudeerd in computerwetenschappen en heeft meer dan 10 jaar ervaring als softwareontwikkelaar. Zelf ook huurder, is hij het ermee eens, het proces is zeer slecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het leren van machine-learning, Kunstmatige Intelligentie en natural language processing. Hij is geobsedeerd met het creëren van een positieve ervaring op het gebied van het vinden van huurwoningen met behulp van kunstmatige intelligentie. Hij houdt van zwemmen, dansen en over de hele wereld reizen. Als je hem tegenkomt op de dansvloer, geef hem een high five!