huis verhuren

wil je je huis verhuren?
vind huurders met rentslam

Heb je de mazzel dat er een woning op jouw naam staat die je wilt verhuren? En heb je een hekel aan de 8% die makelaarskantoren aan commissie rekenen? Wij kunnen je helpen bij het vinden van huurders. Wij maken de zoektocht naar huurders simpel en efficiënt. Oh, en eh… GRATIS!!!

verhuur je woning!

waarom je huis verhuren met rentslam?

Waarom huurders vinden via ons?

Omdat de mensen die onze dienst gebruiken actief op zoek zijn naar een huurwoning, wat inhoudt dat het met behulp van RentSlam allemaal een stuk sneller gaat. We zij geen makelaar, dus we vragen niet om exclusiviteit, als jij je huis op een woningsite wilt zetten, dan kan dat altijd. En als je er toch liever een makelaar bij betrekt, is dat ook geen probleem.

maar hoe werkt het dan met rentslam?

  1. Jij neemt mooie fotos van je woning en maakt er een degelijke omschrijving bij.

  2. Schrijf je in en upload de omschrijving en foto’s.

  3. Wij versturen de omschrijving en fotos naar alle woningzoekenden die een zoekprofiel hebben dat matched met jouw woning.

  4. Huurders kunnen direct contact met je opnemen om een bezichtiging te plannen.

je hebt een huis maar bent geen geboren regelneef

Wanneer je een woning verhuurt komt er van alles bij kijken, Financieel, Technisch en Admistratief. Heb je hier geen verstand van, geen tijd voor, of misschien gewoon geen zin in, dan kun je het beheer uitbesteden. RentSlam is geen makelaar, dus doet zelf geen beheer, maar wij kunnen je wel in contact brengen met betrouwbare beheerders, zodat je in goede handen bent.

e-mail ons!

huis verhuren