Wil je je huis verhuren?
Vind huurders met rentslam

Heb je de mazzel dat er een woning op jouw naam staat die je wilt verhuren? Wij kunnen je helpen bij het vinden van huurders. Wij maken de zoektocht naar huurders simpel en efficiënt. Oh, en eh… GRATIS!!!
Verhuur je woning!

Waarom je huis verhuren met RentSlam?

Waarom huurders vinden via ons?

Omdat de mensen die onze dienst gebruiken actief op zoek zijn naar een huurwoning, wat inhoudt dat het met behulp van RentSlam allemaal een stuk sneller gaat. We vragen niet om exclusiviteit, dus als jij je huis op een woningsite wilt zetten, dan kan dat altijd. En als je het liever samen met een makelaar doet, dan is dat ook helemaal prima.

Daar moet op geproost worden!
—Wederom leuke huurders gevonden via Rentslam! Dit is al de derde keer dat wij erg leuke huurders hebben gevonden via Rentslam. De huurders die reageren zijn serieus en tot nu toe altijd de stellen die wij zoeken. Onze appartementen zijn de afgelopen keren binnen 1 tot 2 weken verhuurd. Rentslam bedankt!
Groeten Nelleke

Vind de leukste huurders met RentSlam

Vind nu de leukste huurders voor je huis. Door zelf je huis op RentSlam te zetten, bereik je duizenden mensen die op zoek zijn naar een huurhuis. Wij willen onze abonnees telkens de leukste en mooiste huurwoningen bieden, en jou op een makkelijke manier de beste huurders laten vinden.

Verhuur je woning!

Maar hoe werkt het dan met rentslam?

  • Jij neemt mooie fotos van je woning en maakt er een degelijke omschrijving bij.
  • Schrijf je in en upload de omschrijving en foto’s.
  • Wij versturen de omschrijving en fotos naar alle woningzoekenden die een zoekprofiel hebben dat matched met jouw woning.
  • Huurders kunnen direct contact met je opnemen om een bezichtiging te plannen.
Verhuur je woning!
image related to content

Woning verhuren doe je zo – De tips!

Duidelijke foto’s om doorheen te klikken

Kiezen gaat beter als er een stel duidelijke foto’s zijn om doorheen te klikken, hoe meer hoe beter. Wanneer je op zoek bent naar een huis heb je al die plaatjes nodig om te bepalen of de woning het bezichtigen waard is. Zorg er bij het zoeken naar huurders voor je huis voor dat de foto’s een hoge kwaliteit hebben en écht laten zien hoe de woning eruit ziet. Een te gestileerde ruimte wekt alleen maar argwaan en voelt nep aan. Verder is licht heel belangrijk, dus zet gordijnen wagenwijd open op de dag dat je besluit te fotograferen, en een beetje zonnig weer is ook handig.

Huurhuizen in de grote steden zijn vaak geen enorme kastelen met tuinen en schuren. Daarom raden wij aan helder aan te geven wat voor opslagruimtes er zijn. Dus maak ook kiekjes van inbouwkasten, een zolder en kelder.

House
Maak direct duidelijk wat het gaat kosten

Huurders scannen dagenlang door pagina’s vol met huurhuizen. Met al dat scrollen, wordt er een hoop gefilterd. Laat de zoeker daarom meteen weten wat de exclusieve huurprijs is van de woning. Som ook de rest van de kosten duidelijk op: gas & licht, internet, eventuele borg. Zo weet de zoekende partij of het financiële plaatje realistisch is.

House
Omschrijf de leukste plekken in de buurt

Voor huurders is het belangrijk om te weten wat er allemaal te doen is in de buurt. Zijn er leuke eetgelegenheden, of discotheken in de buurt? Maar ook zaken als scholen, openbaar vervoer, supermarkten etc. Dus zet deze informatie in de omschrijving van de woning.

House

Je wilt je woning verhuren, maar je doet het liever niet zonder hulp?

Wanneer je een woning verhuurt komt er van alles bij kijken, Financieel, Technisch en Administratief. Heb je hier geen verstand van, geen tijd voor, of misschien gewoon geen zin in, laat ons het dan voor je doen. In samenwerking met de professionele verhuurmakelaars van Real Estate network Amsterdam kunnen wij je compleet ontzorgen. Deze dienst is op dit moment echter alleen in Amsterdam beschikbaar.

Verhuur mijn woning
image related to content