Derkinderenstraat nieuw west

Dit kost een groot huurhuis in Amsterdam Nieuw West

De huizen in Amsterdam Nieuw West zijn groot, goed groot, met een gemiddeld oppervlak van 103m2. In een jaar tijd konden wij 2300 huurhuizen vinden in deze buurt, dus mogelijkheden zat. Voor wie nog iets meer wilt weten over de buurt hebben we dat natuurlijk uitgezocht.

Zoveel betaal je voor een huurhuis in Nieuw West

Stap op je fiets – dat is weer een voordeel van deze buurt: geen metrorit, geen pont en je blijft opvallend fit als je niet telkens de tram pakt – en geef dit stadsdeel een kans. Voor een huurwoning met 3 à 4 slaapkamers in Amsterdam Nieuw West betaal je zo’n € 1600,-. Dat is een m2 prijs van 15, 30 euro. De gemiddelde huurprijs per m2 in het centrum is € 24,00. Om je een idee te geven; in Groningen ligt de huurprijs per m2 op € 11,00. En als we heel Amsterdam nemen betaal je gemiddeld per m2 € 21.00.

Vier je huurwoning met ontzettend lekkere sushi

Dan is het nu tijd voor een ‘Wist je dat je’. Wist je dat je in Amsterdam Nieuw West ontzettend lekker sushi kunt eten? Bij Royal Fook Long is het vers, lekker, betaalbaar en nergens zitten van die enorme klodders mayonaise op. Inmiddels hebben wij menig sushi restaurant in Amsterdam al uitgeprobeerd en geloof ons: zodra je de huissleutels van je nieuwe huurwoning hebt bemachtigd, is dit de plek om het te vieren.

Waarom is het zoeken naar een huis makkelijker met RentSlam?

Om heel eerlijk te zijn, werden wij langzaam gek van alle stappen die we moesten doorlopen om een huurwoning te vinden in Amsterdam. Daarom zijn we RentSlam begonnen, en weten we dus precies waar jij tegenaan loopt. Onze service stuurt je telkens een e-mail op het moment dat er een huis online verschijnt dat voldoet aan jouw eisen. Dit scheelt ongelooflijk veel tijd, want je hoeft niet langer handmatig al je bronnen tien keer per dag te checken. We werken verder alleen met betrouwbare bronnen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over oplichters. Voeg Nieuw West zeker toe aan je lijstje als je RentSlam probeert. Elke buurt in Amsterdam heeft wel straten waar je heel graag wilt wonen.

Inschrijven