header image

Huurwoningen in Den Haag

Ben je op zoek naar een huurwoning in Den Haag?

Den Haag, de bruisende stad aan de kust, biedt een diverse en levendige leefomgeving. Of je nu een appartement zoekt, een studio of een grote gezinswoning, het huren van een woning in Den Haag kan best lastig zijn!

Bij RentSlam begrijpen we hoe belangrijk het is om je ideale huurwoning te vinden. Met onze uitgebreide database van huurwoningen in Den Haag en ons gebruiksvriendelijke platform maken wij jouw zoektocht naar een huurwoning graag een stuk eenvoudiger.

Noordeinde
Den Haag
€1675 p.m.
2 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, buitenterras, goed uitgeruste keuken, grote tv, volledig gemeubileerd, geweldige locatie – geen boven- of onderburen(!) Ideaal voor een stel, een grote slaapkamer met en-suite, een kleinere kamer die we gebruiken als kantoor, ook goed voor een kind of als logeerkamer.
77 m²
2 slaapkamers
Gemeubileerd
Bekijk woning
Zeestraat
Den Haag
€1295 p.m.
Een sfeervol volledig gemeubileerd en ruim 2-kamer appartement op de begane grond, recentelijk geschilderd en geheel voorzien van een laminaat vloer met een royale fijne tuin in het centrum van den haag.
58 m²
1 slaapkamer
Gemeubileerd
Bekijk woning
Cantaloupenburg
Den Haag
€2500 p.m.
Twee slaapkamers (2.5 badkamers) verdeeld over 3 verdiepingen, centraal gelegen, rustig en exclusief gebied in Den Haag. Volledig gemeubileerd en met terras. Zeer mooie woning en recentelijk gerenoveerd.
120 m²
2 slaapkamers
Gemeubileerd
Bekijk woning

Huurwoningen in Den Haag eenvoudig en snel vinden

RentSlam is een platform dat huurwoningen verzamelt van verschillende bronnen en ze per mail en/of Whatsapp deelt met de woningzoekers. Het stelt woningzoekenden in staat om gemakkelijk door het beschikbare aanbod te bladeren en zoekopdrachten te verfijnen op basis van specifieke opgegeven criteria. Het doel van RentSlam is om het zoeken naar een huurwoning eenvoudiger en efficiënter te maken.
Met ons platform kun je verschillende zoekfilters gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen. Je kunt bijvoorbeeld het maximale huurbedrag instellen dat je bereid bent te betalen, het type woning dat je zoekt, het aantal slaapkamers dat je nodig hebt, de gewenste woonoppervlakte en nog veel meer. Door deze filters in te stellen, kun je de zoekresultaten aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Bekijk de zoekresultaten

Zodra je de zoekfilters hebt ingesteld, zal RentSlam de relevante zoekresultaten weergeven op basis van jouw criteria. Het aanbod zal gedeeld worden per mail en/of Whatsapp. Je kunt bladeren door de lijst met beschikbare huurwoningen in Den Haag in je email of whatsapp en voor meer gedetailleerde informatie op de link naar een woning klikken.
Wanneer je op een huurwoning klikt, wordt een gedetailleerde pagina geopend, bij de oorspronkelijke aanbieder, met alle informatie over de woning. Je kunt foto’s van de woning bekijken, de huurprijs zien, specificaties controleren en informatie vinden over de locatie en voorzieningen. Op deze manier kun je een beter beeld krijgen van de woning voordat je contact opneemt met de verhuurder.

Als je geïnteresseerd bent in een huurwoning in Den Haag, kun je contact opnemen met de verhuurder voor het stellen van vragen of om een bezichtiging te regelen. RentSlam opent bij het klikken de pagina met de nodige contactinformatie, zodat je direct met de verhuurder kunt communiceren.

Soort woningen die je in Den Haag kunt huren

Welke soort woningen kun je in Den Haag huren? Alle soorten huurwoningen eigenlijk. De grotere eengezinswoningen, de wat kleinere appartementen maar ook studio’s. Wat je nodig hebt hangt af van je situatie, maar onderstaand kun je in ieder geval zien in welk stadsdeel de woning die jij nodig hebt het vaakst verhuurd worden.

Studios

In je uppie of met je geliefde een woning huren? Dan ga je zoeken naar een tweekamerwoning (1 slaapkamer) of een studio. Kies je voor een studio, dan heb je minder (geen) privacy, maar je betaalt vaak wel minder huur. Zijn beide een optie, dan heb je veel meer om uit te kiezen.
house photo
Voorbeeld van een studio in Den Haag

Appartementen

Samen met je kind en partner een woning huren? Of misschien wel samen met een vriend(in) een woning huren? Dan heb je een driekamerwoning (woning met 2 slaapkamers) nodig. Vaak zijn dit appartementen of flats. Delen is meestal geen probleem indien je met max 2 personen bent. Wil je met zijn drieën delen, lees dan de informatie over de eengezinswoningen hieronder.
house photo
Voorbeeld van appartementen in Den Haag

Eengezinswoningen

Verhuizen met je hele gezin, of juist met een groep vrienden samenwonen? Dan moet je op zoek naar, je raad het al, een leuke en ruime eengezinswoning met 3 of meer slaapkamers. Dat is wel lastig, want in Den Haag (en in de meeste andere grote steden) zijn er simpelweg minder van deze woningen beschikbaar in verhouding tot de gehele huurwoningmarkt. Ook moet je rekening houden met een flink prijskaartje, ze zijn namelijk erg duur. Hieronder kun je in ieder geval een goed beeld krijgen van welke buurten bovenaan je lijstje zouden moeten staan qua aanbod. Zijn jullie geen gezin, maar delers, houd er dan rekening mee dan niet alle woningen een vergunning hebben om aan delers verhuurd te worden.
house photo
Voorbeeld van een eengezinswoning in Den Haag

Wat zijn de voordelen van het gebruik van RentSlam?

RentSlam biedt verschillende voordelen voor woningzoekenden, waaronder:

  • Een breed scala aan huurwoningen in Den Haag om uit te kiezen.
  • De mogelijkheid om zoekopdrachten te verfijnen op basis van specifieke criteria.
  • Je ontvangt al het aanbod per mail en/of Whatsapp.
  • Gedetailleerde informatie over elke huurwoning.
  • De mogelijkheid tot direct contact met verhuurders.
  • Tijdsbesparing door alle beschikbare huurwoningen via één platform te ontvangen.

Hoewel RentSlam populair is in Den Haag vanwege de hoge vraag naar huurwoningen, is het platform ook beschikbaar voor andere steden in Nederland. Je kunt RentSlam gebruiken voor huurwoningen in Amsterdamhuurwoningen in Utrecht en nog veel meer verschillende steden. Veel mensen die zoeken in Den Haag zoeken ook naar een huurwoning in Rotterdam. Een woning huren in Haarlem is ook een optie, de afstand is klein.

Het vinden van een huurwoning in Den Haag kan tijdrovend zijn

Met behulp van RentSlam wordt de zoektocht naar huurwoningen een stuk eenvoudiger en efficiënter. Door de zoekfilters en -criteria op de juiste manier in te stellen, kun je snel jouw ideale huurwoning vinden. Met RentSlam heb je de beste kans om je perfecte huurwoning in Den Haag te vinden. Met ons brede aanbod, geavanceerde zoekfilters en updates per mail en/of Whatsapp bieden we je de tools die je nodig hebt om je droomwoning te vinden. Zo kun je ervoor zorgen dat je een voorsprong hebt op anderen die ook zoeken naar huurwoningen in Den Haag. Maak vandaag nog gebruik van RentSlam en vind jouw perfecte huurwoning in Den Haag!

Vind je droomwoning in Den Haag met RentSlam

RentSlam is dé plek waar je moet zijn bij het zoeken naar huurwoningen in Den Haag. Onze database bevat een uitgebreid aanbod van huurwoningen in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een appartement, studio, eengezinswoning of kamer, bij RentSlam vind je een breed scala aan opties om uit te kiezen.
Ongeacht of je op zoek bent naar een appartement in het bruisende stadscentrum, een woning nabij het strand of een rustige plek in de buitenwijken, bij RentSlam vind je het. Begin vandaag nog met je zoektocht naar een huurwoning in Den Haag en laat RentSlam je begeleiden naar jouw ideale thuis.

Geavanceerde zoekcriteria gebruiken om huurwoningen in Den Haag te vinden

Met onze geavanceerde zoekcriteria kun je de resultaten van je zoekopdracht verfijnen. Op deze manier ontvang je alleen woningen die voldoen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Je kunt het aanbod laten filteren op prijs, oppervlakte, aantal kamers, locatie en meer. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je alleen relevante woningen te zien krijgt. Je ontvangt het aanbod per mail en/of Whatsapp, zodat je direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er een nieuwe woning beschikbaar is die aan jouw criteria voldoet.

Eenvoudig en efficiënt huren in Den Haag

Bij RentSlam streven we ernaar om het huurproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ons platform biedt je de mogelijkheid om direct contact op te nemen met verhuurders. Je kunt snel en gemakkelijk al je vragen stellen en een bezichtiging regelen. 
Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen tijdens je zoektocht naar een huurwoning. We begrijpen dat het vinden van een woning soms overweldigend kan zijn, vooral in een grote stad als Den Haag. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt.
Je zoekgebied uitbreiden buiten Den Haag? Een woning huren in Leiden is meestal net iets makkelijker.

Vind je Perfecte Huurwoning in Den Haag met RentSlam

Den Haag is niet alleen een stad vol prachtige architectuur, groene parken en een bruisend cultureel leven, maar het is ook een geweldige plek om te wonen. Met zijn internationale karakter en diverse gemeenschappen biedt Den Haag een levendige en gastvrije omgeving voor iedereen. Ongeacht wat je voorkeur is, is er altijd wel een woning te huur in Den Haag die aan je wensen voldoet. 
Of je nu op zoek bent naar een woning dichtbij het centrum, de kust of in een van de charmante wijken, zoals Bezuidenhout of het Zeeheldenkwartier, RentSlam staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van je ideale huurwoning in Den Haag. Begin vandaag nog met je zoektocht naar huurwoningen in Den Haag en laat ons je begeleiden naar een comfortabel en fijn leven in deze prachtige stad. Ben je op zoek naar een woning in een andere stad, zoals huurwoningen in Utrecht of Rotterdam? Ook dan helpen we je graag!