Verhuur je huis via RentSlam

Verhuurders Gezocht: RentSlam is er klaar voor

Honderden medeburgers zoeken elke maand met RentSlam naar een huurwoning in Amsterdam. Het worden er steeds meer en wat ons betreft helpen we ze allemaal aan een huis. Hoe meer huurwoningen we hebben, hoe beter. Daarom zijn we op zoek naar verhuurders die hun woning zelf online verhuren willen. En omdat RentSlam een online platform is, ben je als verhuurder niet 8 tot 12 procent van de huurprijs kwijt aan commissie. Scheelt weer.

Word je eigen verhuurmakelaar

De taken van een verhuurmakelaar zijn zeer divers. Wij raden daarom ook aan om een goede verhuurmakelaar te vinden om je te helpen. Maar mocht je het alleen willen doen, dan kan dat via RentSlam. Nog beter is natuurlijk als je een goede verhuurmakelaar vindt, en daar kunnen wij bij helpen, en dan samen gebruik maakt van RentSlam om snel de juiste huurder(s) te vinden.

RentSlam helpt bij het verhuren van je huis

Qua verhuurproces bepaal jij hoeveel je bij ons neerlegt en hoeveel je zelf doet. In principe kunnen we overal in begeleiden, maar we denken dat dit het beste werkt:

  1. Jij stuurt ons een omschrijving en foto’s van de huurwoning.
  2. Wij vinden geschikte huurders
  3. Jij doet de bezichtigingen
  4. Wij leveren standaard contracten die je kunt gebruiken (Nederlands & Engels)
  5. Jij kiest de huurder en tekent het contract met de huurder

Wij helpen jou, jij helpt onze huurders

Huurwoningen in Amsterdam kunnen extreem duur zijn. Wij willen iedereen die een huis zoekt zoveel mogelijk betaalbare opties kunnen bieden. En sinds onze dienst gratis is, kun jij flink wat geld besparen. We hopen dat je die besparing doorberekend in de vorm van een lagere maandelijkse huurprijs. Voor jou als verhuurder kan het vragen van een lagere huurprijs ook voordelen opleveren. Het is voor ons in dat geval namelijk minder moeilijk om snel een geschikte huurder te vinden, waardoor je huis niet maanden leeg staat zonder inkomsten te vangen. Zo is iedereen blij.

Verhuurders vinden huurders met RentSlam

Je kunt nu direct je woning zelf online verhuren door op onderstaande knop te drukken. Wij nemen dan snel contact met je op en gaan meteen voor je aan de slag. Je kunt het ook samen met een verhuurmakelaar doen, laat het ons weten, en wij brengen je in contact met een betrouwbare partij.

verhuur mijn woning