woning verhuren met RentSlam

Woning verhuren in Amsterdam? Doe het zelf met RentSlam!

Die droombaan in het buitenland, een leukerd die je vraagt om samen te wonen of de aanschaf van een nieuw huis, zonder de oude weg te willen doen. Het zijn allemaal redenen waardoor je plots een woning over hebt, in Amsterdam. Een ongekende luxepositie die doet denken: laat ik m’n woning verhuren. Wij worden heel blij van jou en daarom willen wij je helpen.

Honderden medeburgers zoeken elke dag met RentSlam naar een huurwoning in Amsterdam. Het worden er steeds meer en wat ons betreft helpen we ze allemaal aan een huis. Hoe meer huurwoningen we hebben, hoe beter. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hun woning verhuren. En omdat RentSlam een softwarebedrijf is, ben je als verhuurder niet 8 tot 12 procent van de huurprijs kwijt aan commissie. Scheelt weer.

Woning verhuren

Verhuurmakelaars leveren fantastisch werk, nemen je alle zorgen uit handen en hebben verstand van de markt. Maar vaak zijn er diengen die je zelf kunt regelen bij het verhuren van je huis of simpelweg kunt automatiseren. Met dat laatste stukje helpt RentSlam. Je kunt je woning geheel zelfstandig via RentSlam verhuren, of je kunt samen met je verhuurmakelaar ook via RentSlam de juiste huurders vinden.

RentSlam helpt je met je huis verhuren

Qua verhuurproces bepaal jij hoeveel je bij ons neerlegt en hoeveel je zelf doet. In principe kunnen we overal in begeleiden als je zelf je huis wilt verhuren, maar we denken dat dit het beste werkt:

  1. Jij voert een omschrijving in en voegt foto’s bij van de woning die je verhuurt
  2. Wij vinden geschikte kandidaten
  3. Jij plant bezichtigingen
  4. Wij geven je standaard contracten die je kunt gebruiken (Nederlands & Engels)
  5. Jij kiest de huurder en tekent het contract met de huurder

Wij helpen jou je woning verhuren, jij helpt onze huurders aan een woning

Huurwoningen in Amsterdam kunnen extreem duur zijn. Wij willen iedereen die een huis zoekt zoveel mogelijk betaalbare opties voorschotelen. En sinds onze dienst gratis is, hopen we dat je het bespaarde geld in korting doorberekend aan de huurder in de vorm van een wat lagere maandelijkse huurprijs. Voor jou als verhuurder kan het vragen van een lagere huurprijs ook voordelen opleveren. Je hebt dan namelijk meer potentiële huurders. Dat maakt het makkelijker om een geschikte huurder te vinden, waardoor je huis niet maanden leegstaat. Schrijf je huis in of neem contact met ons op. En wil je in contact gebracht worden met een goede verhuurmakelaar, laat het ons dan weten.

verhuur mijn woning