Woning verhuren in Amsterdam? Doe het zelf met RentSlam!

woning verhuren met RentSlam

Die droombaan in het buitenland, een leukerd die je vraagt om samen te wonen of de aanschaf van een nieuw huis, zonder de oude weg te willen doen. Het zijn allemaal redenen waardoor je plots een woning over hebt, in Amsterdam. Een ongekende luxepositie die doet denken: laat ik m’n woning verhuren. Wij worden heel blij van jou en daarom willen wij je helpen.

Honderden medeburgers zoeken elke dag met RentSlam naar een huurwoning in Amsterdam. Het worden er steeds meer en wat ons betreft helpen we ze allemaal aan een huis. Hoe meer huurwoningen we hebben, hoe beter. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hun woning verhuren. En omdat RentSlam geen makelaar is, ben je als verhuurder niet 8 tot 12 procent van de huurprijs kwijt aan commissie. Scheelt weer.

Woning verhuren

De taken van een verhuurmakelaar nemen vaak minder tijd in beslag dan de som geld die ze er voor rekenen. Daarbij bestaat hun takenpakket voor een groot deel uit zaken die je zelf kunt regelen bij het verhuren van je huis. Met dat laatste stukje helpt RentSlam. Commissie betalen die nagenoeg gelijk staat aan de huurinkomsten van een maand is dus niet langer nodig.

RentSlam helpt je met je huis verhuren

Qua verhuurproces bepaal jij hoeveel je bij ons neerlegt en hoeveel je zelf doet. In principe kunnen we overal in begeleiden als je zelf je huis wilt verhuren, maar we denken dat dit het beste werkt:

  1. Jij voert een omschrijving in en voegt foto’s bij van de woning die je verhuurt
  2. Wij vinden geschikte kandidaten
  3. Jij plant bezichtigingen
  4. Wij geven je standaard contracten die je kunt gebruiken (Nederlands & Engels)
  5. Jij kiest de huurder en tekent het contract met de huurder

Hiervoor vragen we maar 2 procent commissie. Bij ons betaal je echt alleen voor taken die we uitvoeren. Dus als je meer wilt uitbesteden, dan kan dat ook. Daarnaast regelen we snel een leuke huurder en is er altijd persoonlijk contact omdat we dat belangrijk vinden.

Wij helpen jou je woning verhuren, jij helpt onze huurders aan een woning

Huurwoningen in Amsterdam kunnen extreem duur zijn. Wij willen iedereen die een huis zoekt zoveel mogelijk betaalbare opties voorschotelen. En sinds onze lage commissie er voor zorgt dat jij flink wat geld kunt uitsparen, hopen we dat die korting wordt doorberekend in de vorm van een wat lagere maandelijkse huurprijs. Voor jou als verhuurder kan het vragen van een lagere huurprijs ook voordelen opleveren. Je hebt dan namelijk meer potentiële huurders. Dat maakt het makkelijker om een geschikte huurder te vinden, waardoor je huis niet maanden leegstaat. Schrijf je huis in of neem contact met ons op.

verhuur mijn woning